Malt & Druva är ett företag som inriktat sig på skriva artiklar, dryckesprovningar och dryckesutbildningar. Kundkretsen är allt från företag, skolor, restauranger, kursgårdar och privatpersoner, främst i Stockholmsområdet men även övriga delar av Sverige.

Jag, Jeanette Wiberg, är sommelier och har jobbat med dryckesprovningar och dryckesutbildningar i mer än 15 år. Sommelier utbildade jag mig till på Restaurangakademien i Stockholm där jag även arbetat som lärare. Jag har skrivit om främst öl på tidningarna Apéritif, Vin&BarJournalen och Allt om Mat. Och Akkurat på Södermalm är en av de platser jag haft många ölprovningar på.
Mitt intresse för mat och dryck är livslångt och gäller allt från att göra glögg och krydda snaps som att finna den optimala smakkombinationen i varje måltid eller tillfälle. Jag delar gärna med mig av min kunskap och erfarenhet på ett lättsamt och underhållande sätt. Mitt mål är att varje dryckesprovning ska vara en upplevelse för alla sinnen och ju mer man känner till desto mer kan man njuta i framtiden!

Några av mina tidigare uppdragsgivare är Restaurangakademien, Akkurat, BRABAR, Allt om Mat, Apéritif, Carlsberg, Spendrups, The Lobby, Öl & VinMagasinet och många andra både stora och små företag. Ring mig om ni vill veta fler kontakter och referenser!

 
     
Malt & Druva | Jeanette Wiberg | 070-764 52 85 | jeanette.wiberg@maltdruva.se